Autoreclame

Voor het beletteren of bestickeren van uw (bedrijfs)auto zijn vele variaties mogelijk. Wij verzorgen de bestickering van uw auto vaak met uitgesneden vinylfolie. Deze folie is sterk, duurzaam en kent tegenwoordig ook veel creatieve toepassingen, met reflecterend materiaal of metallic-texturen.

Voor erg ingewikkelde ontwerpen of in geval van uitingen met fotografie gebruiken we full-color geprinte stickers op transparante of witte ondergrond. Tevens bestaat nog de mogelijkheid stickers te bedrukken d.m.v. zeefdruk. Sommige ontwerpen vragen om een combinatie van technieken en op die manier zijn de mogelijkheden legio. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de mogelijkheid van minder permanente belettering, namelijk met magneetplaten? Voor elke techniek gebruiken wij hoogwaardige materialen om de duurzaamheid van uw belettering te garanderen.

Neemt u gerust contact met ons op, elk ontwerp vraagt om een eigen toepassing van materialen, elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten, en elke toepassing heeft zijn eigen prijs. Daarom werken wij met heldere offertes.
Heeft u wel behoefde aan belettering, maar nog geen ontwerp, dan kunnen we u ook daarbij helpen. Wij werken samen met een professionele ontwerper van logo’s en huisstijlen. Kijkt u voor meer voorbeelden naar “Ontwerpen” hierboven of ga naar de website van Kaayman. (www.kaayman.nl)

Heeft u wel een ontwerp, maar is het niet direct geschikt voor een grotere afbeelding, dan kunnen wij dat vrijwel altijd voor u digitaliseren of zodanig bewerken dat het geschikt is voor gebruik.

Waarom Van der Werf?

R

Deskundig advies

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gerust contact opnemen!

R

Specialist op het gebied van buitenreclame

Wij beschikken over alle kennis, apparatuur en materialen om uw opdrachten moeiteloos uit voeren.

R

Alles op maat!

Folie of full-color print, alles wordt van tevoren op maat gemaakt en ter plaatse geplakt, zonder luchtbellen.

Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgaaf!    Over Van der Werf Reclame en Belettering

    Bij Van der Werf Reclame en Belettering kunt U terecht voor verschillende soorten reclame voor uw bedrijf of organisatie. Uw concept of ontwerp wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd d.m.v. de vele grafische mogelijkheden die voor handen liggen.

    Autobelettering