Auto sticker

Een auto sticker laat u aanbrengen door uw specialist op het gebied van autobestickering- en belettering: Van der Werf Belettering in Rotterdam. Wij kunnen vrijwel al uw wensen op het gebied van autobestickering-en belettering voor u uitvoeren. Heeft u nog geen eigen ontwerp of huisstijl? Ook dan helpen wij u graag. Onze professionele ontwerper staat graag voor u klaar.

Auto sticker: de mogelijkheden zijn eindeloos

Een auto sticker die aan al uw wensen voldoet vindt u bij ons. Voor onze autostickers maken wij gebruik van vinylfolie. Dit is sterk, duurzaam en op veel verschillende manieren in te zetten.  Prima geschikt voor een creatief ontwerp met metallic-texturen of reflecterend materiaal, maar komt ook optimaal tot zijn recht bij een full-color bestickering.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een auto sticker of heeft u vragen over onze dienstverlening en service? Wij helpen u graag verder. Bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via nummer 010 – 4 95 26 56 of stuur ons een e-mail.

Gratis een vrijblijvende offerte?

Bel vandaag nog naar 010 – 4 95 26 56 of 06 – 22 30 61 29!

Waarom Van der Werf?

R

Deskundig advies

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gerust contact opnemen!

R

Specialist op het gebied van buitenreclame

Wij beschikken over alle kennis, apparatuur en materialen om uw opdrachten moeiteloos uit voeren.

R

Alles op maat!

Folie of full-color print, alles wordt van tevoren op maat gemaakt en ter plaatse geplakt, zonder luchtbellen.

Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgaaf!

Over Van der Werf Reclame en Belettering

Bij Van der Werf Reclame en Belettering kunt U terecht voor verschillende soorten reclame voor uw bedrijf of organisatie. Uw concept of ontwerp wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd d.m.v. de vele grafische mogelijkheden die voor handen liggen.

Autobelettering