Carwrap Rotterdam

Voor carwrap in de regio van Rotterdam maakt u gebruik van de expertise van Van der Werf Belettering in Rotterdam. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in de belettering en bestickering van uw (bedrijfs)wagen, ook voor professioneel carwrappen zijn wij uw betrouwbare partner. Dus bent u van plan om uw auto te wrappen in de regio Rotterdam? Kom dan zeker eens kijken naar onze mogelijkheden!

Carwrap in Rotterdam: uw auto is weer als nieuw

Kiest u voor carwrap in Rotterdam dan kunt u een keuze maken uit elke gewenste kleur. Bovendien brengen wij indien gewenst ook uw (bedrijfs)logo en belettering aan. Zo wordt de auto in een keer mooi afgewerkt. Andere voordelen van het wrappen van uw auto nabij Rotterdam zijn:

  • De lak verkleurt niet;
  • Er is een ruime keuze uit het aanbod kleuren;
  • Het is makkelijk te vervangen of verwijderen;
  • Tevens is het een goede bescherming van lak.

Weet u nog niet precies wat u wilt op het gebied van carwrap in Rotterdam? Uiteraard voorzien wij u graag van advies op maat. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het wrappen van uw auto in de regio van Rotterdam.

Wij wrappen uw auto in Rotterdam

Neem voor meer informatie over carwrap in de regio Rotterdam of onze andere diensten zoals het bestickeren en beletteren van uw (bedrijfs)wagen gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons een mail te sturen of bel met een van onze medewerkers via nummer 010 – 4 95 26 56.

Gratis een vrijblijvende offerte?

Bel vandaag nog naar 010 – 4 95 26 56 of 06 – 22 30 61 29!

Waarom Van der Werf?

R

Deskundig advies

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gerust contact opnemen!

R

Specialist op het gebied van buitenreclame

Wij beschikken over alle kennis, apparatuur en materialen om uw opdrachten moeiteloos uit voeren.

R

Alles op maat!

Folie of full-color print, alles wordt van tevoren op maat gemaakt en ter plaatse geplakt, zonder luchtbellen.

Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgaaf!    Over Van der Werf Reclame en Belettering

    Bij Van der Werf Reclame en Belettering kunt U terecht voor verschillende soorten reclame voor uw bedrijf of organisatie. Uw concept of ontwerp wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd d.m.v. de vele grafische mogelijkheden die voor handen liggen.

    Autobelettering