Carwrappen is de auto inpakken in een folie. Een carwrap is eigenlijk altijd een hoogwaardig vinyl en kan van een uniek ontwerp worden voorzien. Perfect als u uw bedrijfsauto wilt laten opvallen om in te zetten als rijdende reclame! Laat uw logo of huisstijl duidelijk terugkomen in de carwrap van uw bedrijfsauto. Zo bent u direct herkenbaar voor voorbijgangers. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor carwrappen? Lees dan snel verder!

Carwrappen met een design op maat

Carwrappen is dé perfecte oplossing om uw bedrijfsauto meer op te laten vallen. De carwrap die wij maken en plaatsen wordt geheel volgens uw wensen ontworpen. Onze professionele ontwerper beschikt over veel kennis en ervaring. Afhankelijk van uw wensen wordt gekeken naar de haalbaarheid van het ontwerp. Welk formaat foto u ook aanlevert, wij zorgen dat deze foto altijd op het juiste formaat wordt gedigitaliseerd om vervolgens te gebruiken voor een ontwerp. Naast carwrappen verzorgen wij bijvoorbeeld ook raamstickers en etalagestickers. Perfect als u uw huisstijl ook duidelijk naar voren wilt brengen bij uw bedrijfspand.

Profiteer van diverse voordelen

Als u voor Van der Werf Belettering uit Rotterdam kiest, profiteert u van diverse voordelen. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies en is het te allen tijde mogelijk om een vrijblijvende prijsopgaaf aan te vragen. Wij zijn specialist op het gebied van buiten- en bedrijfsreclame. Daardoor beschikken we over alle materialen, apparatuur en natuurlijk kennis die nodig is om al uw wensen moeiteloos uit te voeren. Elke opdracht voorzien wij van maatwerk. Of u nu een folie- of full-color print wilt, wij zorgen dat alles op maat wordt gemaakt en daarna vakkundig wordt geplakt.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een specialist in carwrappen inschakelen? Wij bieden graag onze service aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakte carwrap. U bereikt ons door te bellen naar 010 – 4 95 26 56 of naar 06 – 22 30 61 29 of door te mailen naar info@vanderwerf-reclame.nl. Wij antwoorden zo snel mogelijk op uw bericht.

 

 

Gratis een vrijblijvende offerte?

Bel vandaag nog naar 010 – 4 95 26 56 of 06 – 22 30 61 29!

Waarom Van der Werf?

R

Deskundig advies

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gerust contact opnemen!

R

Specialist op het gebied van buitenreclame

Wij beschikken over alle kennis, apparatuur en materialen om uw opdrachten moeiteloos uit voeren.

R

Alles op maat!

Folie of full-color print, alles wordt van tevoren op maat gemaakt en ter plaatse geplakt, zonder luchtbellen.

Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgaaf!    Over Van der Werf Reclame en Belettering

    Bij Van der Werf Reclame en Belettering kunt U terecht voor verschillende soorten reclame voor uw bedrijf of organisatie. Uw concept of ontwerp wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd d.m.v. de vele grafische mogelijkheden die voor handen liggen.

    Autobelettering