Steigerdoek Rotterdam

Een steigerdoek laten bedrukken met een unieke boodschap trekt veel aandacht. Als gebouwen gerenoveerd worden, hangt er vaak steigerdoek aan de steigers. Dit steigerdoek, voorzien van een boodschap, logo of afbeelding, is een goede manier om reclame te maken. Het zal de aandacht van veel voorbijgangers trekken en dit is natuurlijk precies wat u wilt. Laat weten wie er bezig is met de renovatie of bouw van nieuwe panden.

Een steigerdoek biedt vele mogelijkheden voor reclame

Als u ervoor kiest om het steigerdoek van een uniek ontwerp te laten voorzien, is Van der Werf Belettering uit Rotterdam hier een zeer geschikte partij voor. Wij zijn dé specialist op het gebied van buitenreclame en beschikken over jarenlange ervaring. Onze professionele ontwerper helpt u graag bij het maken van een uniek design zodat u opvalt. Hij staat voor u klaar als u nog geen enkel idee heeft wat u graag zou willen of juist een zeer precies idee heeft.

Kies voor kennis en expertise

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende prijsopgaaf opvragen. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren zodat u gegarandeerd tevreden bent met het eindresultaat. Wij beschikken over alle kennis, materialen en apparatuur om elke opdracht moeiteloos uit te voeren. Heeft u nog vragen over een van onze diensten zoals etalagebestickering, reclameborden of carwrappen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 – 4 95 26 56 en via 06 – 22 30 61 29. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vanderwerf-reclame.nl.

 

Gratis een vrijblijvende offerte?

Bel vandaag nog naar 010 – 4 95 26 56 of 06 – 22 30 61 29!

Waarom Van der Werf?

R

Deskundig advies

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u gerust contact opnemen!

R

Specialist op het gebied van buitenreclame

Wij beschikken over alle kennis, apparatuur en materialen om uw opdrachten moeiteloos uit voeren.

R

Alles op maat!

Folie of full-color print, alles wordt van tevoren op maat gemaakt en ter plaatse geplakt, zonder luchtbellen.

Neem contact op voor deskundig advies of een vrijblijvende prijsopgaaf!    Over Van der Werf Reclame en Belettering

    Bij Van der Werf Reclame en Belettering kunt U terecht voor verschillende soorten reclame voor uw bedrijf of organisatie. Uw concept of ontwerp wordt door ons op professionele wijze gevisualiseerd d.m.v. de vele grafische mogelijkheden die voor handen liggen.

    Autobelettering